top of page

drs Harry van Winkel RBA

DSC_8979_edited.jpg

Partner

Harry heeft meer dan 25 jaar nationale en internationale ervaring in de financiële branche. Hij is actief in de rol van projectleider, business analist en product owner. In die hoedanigheden heeft hij o.a Effecten, Treasury en ALM systemen geïmplementeerd. Door de toegenomen wet en regelgeving druk op financiële instellingen, heeft hij meerdere projecten uitgevoerd in het kader van MiFID II, Basel en IBOR benchmark wijzigingen. Harry is associate bij Mylette. 


Door zijn opleiding en werkervaring is hij in staat om intermediair te zijn tussen business en IT. Deze rol is in complexe implementatie of transformatie projecten een kritische succesfactor om de gewenste kwaliteit te realiseren. Hij is resultaatgericht en een absolute teamspeler met oog voor interne en externe verhoudingen.

drs ing. Selma Schram - van Winkel

DSC_8905.JPG

Partner

Selma heeft een uitgebreide nationale en internationale ervaring als zelfstandig organisatieadviseur, projectmanager en lijnverantwoordelijke op het gebied van governance, risicomanagement, compliance en IT. Zij wordt gevraagd voor complexe en uitdagende transitie en verander opdrachten, waarbij haar kracht ligt om de complexiteit te ontrafelen en te transformeren naar uitvoerbare bouwstenen. 


Door  haar energieke en enthousiaste manier van werken kan zij mensen motiveren en verbinden. Zij stelt haar prioriteiten in het belang van de organisatie en stakeholders, waarbij zij zowel toetsend als uitvoerend te werk kan gaan. Zij is gesprekspartner en adviseur op Boardroom niveau en lid van Topvrouwen.nl.

Partners: Careers
bottom of page